On vaikeeta olla väkivaltainen…

7.10.2010 - 22:27 / Inu.
8 vastausta - “On vaikeeta olla väkivaltainen…”

 1. Leena Kirjoittaa:

  (uskaltaudunpas kommentoimaan ekaa kertaa)

  Heh, tää on mahtava! Sun sarjakuvat jaksaa aina piristää, vaikka ois kuinka surkee päivä. Piirrät ihan loistavia ilmeitä! Suosikkiblogini.

  P.S. Ja mä oon ihan samanlainen jokaisen Japanin oppituntini jälkeen: “Nyyh, taas meni ihan persiilleen… MUTTA ENSI KERRALLA, JUMALAUTA NÄYTÄN!”

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Haha, no, kommenttien saralla täällä on niin hiljaista että on aina vaan positiivinen yllätys (ja varsinkin yllätys) kuulla että tätä ylipäätään joku lukee. x’3 Joten kiitos siitä. <3

 3. Itsme Kirjoittaa:

  Heheh, uskaltaudunpas minäki kommentoimaan. ^^

  Alotin ite jujutsun peruskurssin hiljattain (on aiempaa kamppailulajitaustaa) niin sielläkin on kyllä useita jotka ei ihan kehtaa kunnolla kuristaa. Ihan reilusti vaan teet, ei ne mustelmat pitkään pysy eikä muutenkaan mitään haittaa. :)

  Niin ja vaikka ei nyt ihan heti seuraavalla kerralla sujuiskaan todella hyvin niin kyllä sitä ajan myötä yllättävän paljon karttuu taidot.

  Ja tosiaan hyvä sarjisblogi. Äskettäin törmäsin ja piti jo lukea kaikki vanhat merkinnät läpi ja pistää kirjanmerkkeihin.

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Heh, joo, totuttelua on kyllä paljon pikku asioissakin, kun on esim. tottunut siihen että pitäis olla hiljaa eikä sais toista lyödä. ^^;

  Kiva kuulla että tykkäät! (Vaikka vanhemmat onkin aika surkeesti piirretty mun mielestä…) :D

 5. Nena Kirjoittaa:

  Minäkin haluaisin tuollaisen sisun ja itsetunnon jotta ENSI KERRALLA saateri varmasti! Pitänee katsoa Narutot jälleen ja hakea sieltä mallia xD

 6. inkubi Kirjoittaa:

  Sekin itsetunto toimii hieman vaihtelevasti joskus. D: Fiktiohahmot tosin osaavat inspiroida aika hyvin. ;D

 7. cyanode Kirjoittaa:

  Hahahaha! :’D Parasta! Tuli mieleen omat ensimmäiset karate-treenit: vaimeita *tup*-iskuja, \Heh, kylläpä tossa puvussa on kasvuvaraa\, ja kaveria ei uskaltanut edes katsoa pahasti. Mutta kyllä se siitä sitten.

  Ja mahtava blogi! Ilmoittaudun lukijaksi. : )

 8. inkubi Kirjoittaa:

  En oo käyny treeneissä nyt pariin vuoteen. :( Oon vaan fyysisesti niin heiveröinen (+ kaikki psyykkiset ongelmat) niin en oikein pysyny muiden menossa mukana. Treenejä on pirun ikävä kyllä.

  Ja jee, toivottavasti viihdyt. :D \o/

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives