RYHMÄtyö “vähän” ontuu…

13.10.2010 - 11:56 / Inu.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit: ,6 vastausta - “RYHMÄtyö “vähän” ontuu…”

 1. Leena Kirjoittaa:

  Argh! Ryhmätyöt taitaa olla universaalisti aina ärsyttäviä (ainakin tällä hetkellä tuntuu kovasti siltä). Itsellä on nyt käynnissä joku vastaava Final Cut -editointikurssi, jonka suunnittelua ei olla edes ehditty alottaa niiden kolmen muun päällekkäisen ryhmätyöprojektin takia (AMKin aikataulut on niin kivoja!)…

  Toivottavasti sun projektin tilanne vielä tuosta paranee!

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Kyllä niitä kivojakin ryhmiä toki on, mutta joskus vaan käy näin. Eikä se siitä paljon mihinkään muuttunu, mutta saatiin onneksi tehtyä ja kurssi loppui. Tietääpähän vastaisuudessa keiden kanssa ei kannata mennä samaan ryhmään… Toivottavasti pääsette tekin alottamaan omanne. :p

  En ymmärrä miksi joku haluaa vapaaehtoisesti tunkea elämänsä niin täyteen kaikkea että menevät toistensa kanssa päällekkäin. Musta olis parempi tehdä yksi juttu kunnolla kuin kaikkia kiireellä ja huonosti. Noh, joskus on toki kyse vaan elämäntilanteesta ym. jolle ei voi mitään, mut tässä ärsytti nimenomaan se että syy oli usein “en jaksanu nousta.” No voi kyynel!

 3. Everinom Kirjoittaa:

  Hei! Aikasen tuttua. Oikeastaan ärsyttävän tuttua. Kukaan ei ikinä anna mun tehdä mitään, mutta valitta kun en tee mitään. FTW!

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Sama mitä teet tai et tee niin ei kelpaa. Huoh. (Ja umm, se taitaa olla WTF..? ^^’)

 5. Nena Kirjoittaa:

  Ryhmätyöt on niin sieltä ja syvältä. Koskaan ei ole sellaisia ryhmäläisiä, jotka tekisivät tasaisesti vaan aina joku hullu hikari ja sitten (minä) huoleton kolhottelija. Isona minusta tulee yksityisyrittäjä enkä tee koskaan enää ryhmässä mitään!

 6. inkubi Kirjoittaa:

  Yksityisyrittäjyys on käynyt täälläkin mielessä. Tosin se on vielä ongelma että mitähän sitä lähtis tekemään. XD

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives