Kaveri kysyi uskonko ennustuksiin. Piirsin vastauksen.

30.11.2011 - 17:43 / Inu.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit:7 vastausta - “Kaveri kysyi uskonko ennustuksiin. Piirsin vastauksen.”

 1. nappss Kirjoittaa:

  :D Tämä on niin totta. Miten ne ennustelijat ei itse väsy tuohon ikuiseen panikointiin :D “Kolmas kerta toden sanoo… tai neljäs… tai viides…”

 2. Itsme Kirjoittaa:

  Mun henk koht suosikki on jostain foliohattudokkarista löytyny pätkä “History shows a surprisingly good track record for those who say doomsday is almost here.”.

 3. Tepe Kirjoittaa:

  Joo mua ei kans enää hirveesti jaksa pelästyttää noi maailmalopun ennusteet… siks mun uudenvuoden teemabileissä onkin läppäteemana se, että kaikki on karannu hullujen huoneelta ja uskoo, että kun koittaa vuosi 2012, tulee maailmanloppu :D

 4. inkubi Kirjoittaa:

  nappss: Jep, ja jotkuthan ovat tehneet itsemurhia näiden pelossa ja myyneet omaisuuttaan etc. Mahtaa olla rankkaa kun joka kerta kun joku möläyttää maailmanlopusta niin lähtee maallinen omaisuus myyntiin. Voi ehkä uudenvuodenyötä seuraavana aamuna semisti vituttaa. :D

  Itsme: Hah. xD Mutta vaikka sattumoisin olisikin näin että maailmanloppu olis tulossa, niin eikö ois kannattavampaa nauttia elämästä täysillä, eikä vain maalailla piruja seinille ja tuhlata viimeisiä vuosiaan siihen? Mut emt, ehkä jotkut saa kiksejä jatkuvasta angstaamisesta ja panikoinnista.

  Tepe: Kuulostaa hienolta. Voisin ottaa osaa jos asuisit naapurissa. x) Toinen siisti maailmanlopputeema vois olla zombit, mut saattais mennä hiukka sotkuiseksi sisätiloissa. ^^’

 5. Fangs-From-Shadow Kirjoittaa:

  Voi noita tuomiopäivä profeettoja.

  Usein säälittää kun he mainostavat niin ahkerasti ja sitten he ovat onneksi väärässä.
  Itse vain nautin ja elän päivän kerrallaan, vaikka joskus olen pohtinut zombie maailmanloppuja. ( Olisi omalla tavallaan siistiä.)
  Tulevaisuutta varten voisin lausua Fallout-pelisarjan yksistä motoita. ” Prepare for the future”.

 6. inkubi Kirjoittaa:

  Mä ainakin toivoisin et jos maailmanloppu tulee niin se olisi zombiemaailmanloppu. Pääsis päästeleen kunnolla höyryjä ennen kuolemaa. >:)

 7. Indigo88 Kirjoittaa:

  Seras Victoria tulee mieleeni viimeses ruudus…
  siistiä…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives