Etsin kiltaa missä ei tuijoteta dps meteriä muna pystyssä.

6.02.2012 - 21:09 / Inu.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit: ,2 vastausta - “Etsin kiltaa missä ei tuijoteta dps meteriä muna pystyssä.”

  1. Annika Kirjoittaa:

    Lopetin wowituksen Cataclysmin myötä, mutta tuttu tilanne vuosien varrelta silti. Oma maini oli feral druidi (offina healeri) ja tuntui, että olin aina dps-listan hännillä. Tilanne korjaantui sitten vähän, kun muutin rotationia, mutta huippu dps:hin en silti ikinä yltynyt. Lopulta meni hermot niin pahasti, että lakkasin tekemistä depsiä ja aloin tekemään pelkkää healausta : D Monesti kuvitellaan, että depsittäminenhän on helppoa, että tankeilla ja healereillahan se suurin työ on, muttei se depsittäminen todellakaan mitään iisiä hommaa ole.

  2. inkubi Kirjoittaa:

    Itekin pelailin ennen hiilerillä (holy priestillä) BC:n ja WotLK:n aikana ja se oli hauskaa. Mutta Cataclysmin aikana ompi hiilunki tuntunut siltä, että yksikin virhe niin se on wipe. Siksi vaihdoin depsuun, kun ajattelin, että no meikähän mokailee jatkuvasti niin eipähän ainakaan kuolemantapaukset johdu minusta. Lisäksi raidien aikana on aina armoton lagi vaikka graffa-asetukset olisivatkin pienimmällä mahdollisella, niin en oikein uskalla laskea sen varaan että hiilit ehtisivät ajoissa perille. ^^’

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives