MÄDNESS

14.02.2012 - 13:16 / Rain.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit:



13 vastausta - “MÄDNESS”

  1. Saiccu Kirjoittaa:

    NO!

  2. inkubi Kirjoittaa:

    Äijä on päästään vialla. D;

  3. Wolf Kirjoittaa:

    Itse asiassa jätkä on ihan oikeessa suurimmilta osin – rotujalostus on perseestä (koska eläimen terveyden pitäis aina olla tärkein asia – ei sen ulkonäön) ja eksoottisten eläinten pitäminen lemmikkinä on aivan eeppisen perseestä (koska liian usein ne pyydystetään laillisesti tai laittomasti suoraan luonnosta, eivätkä ne lajit ole jalostuneet ihmisen seurassa viihtyviksi, toisin kuin koirat ja kissat).

    Tuetaan kaikki sekarotuisia koiria ja kissoja!

    Oho, provosin! Vittu.

  4. inkubi Kirjoittaa:

    Ditto ditto.

    Mut tuossa jutussa ei ollut kyse kummastakaan (rotujalostuksesta tai eksoottisista eläimistä – jotka siis ovat erittäin persiistä) vaan et KAIKISTA lemmikeistä olisi luovuttava. Musta se on sulaa hulluutta. D; Okei olen itsekäs ihmispaska koska koirat ovat mulle henkireikä ja se asia joka pitää elämässä kiinni silloin kun usko ihmisiin on hävinnyt enkä voisi kuvitellakaan eläväni ilman niitä.

    Mut en silti ymmärrä logiikkaa et miks joku ois kieltämässä kaikki lemmikit koska muutama ei osaa/halua hoitaa omiaan oikein. Eläintenpitokielto ja kunnon rangaistukset rääkkääjille ja laiminlyöjille yms. ja muut pitäkööt omansa. Siksihän noita rääkkäystapauksiakin niin paljon on kun ei niistä rangaista mitenkään.

  5. Vol Kirjoittaa:

    Mie en vaan jaksa ihmisiä, joiden mielestä tällaiset asiat ratkaistaan kieltämällä ne kokonaan. :| “En uskalla mennä marjaan, koska siellä on petoja – tapetaan ne!” “Rotukoirilla on paljon perinnöllisiä sairauksia – kielletään ne!” “Jotkut kohtelee eläimiä huonosti – lemmikkienpito seis!”

    Ei.. Ihan vaan ei. Imho, olisi kaikkien kannalta parempi nähdä vaivaa asenteiden ja toimintatapojen muuttamiseksi kuin vetää raget ja kieltää kaikki.

  6. nappss Kirjoittaa:

    Hmm, yhdyn kyllä kaikkien edellisten mielipiteisiin. Mutta tosiaan, kieltämällä asioita lopullisesti ei kyllä saada aikaan mitään “täydellistä maapalloa”, vaikka kova on yritys näköjään.

    Mutta IHANA uusi header siulla x3

  7. Lone Kirjoittaa:

    Comment!!1 Vähän vain mukana nyökyttelyä lähinnä but.. :I

    Olishan tää kyl kieltämättä noitten etelän eläinten kanssa (kuten sanottiin) ihan kätevä systeemi. Kilpikonnan kun muinoin hankin ja kun vähän hain siitä infoa netistä, niin heti hyppäsi silmiin näitä juttja, joissa kerrotaa just näistä lemmikiksi kaupattavie kilpikonnie paskoista kuljetuksista yms. eikä se ole kaunista luettavaa, kuinka ne murskaantuvat matkalla toistensa alle ja kaikkea tämmöistä. :(

    Tosin itseänikin ahdistaa ajatus koko ikänsä neljän seinän sisällä ja laatikoissa elävistä eläimistä, vaikka kuinka niiden hoitoon panostettaisiin, jotenkin vain vierastan henkilökohtaisella tasolla ajatusta… mutta näkemyksiä on kaiketi yhtä monta kuin katselijoitakin.

  8. Annika Kirjoittaa:

    Tää on justiinsa tätä, että kun jotkut ei osaa hoitaa eläimiä, niin sama vain kieltää kaikilta D: Toki on muutamia eläimiä, joiden pito lemmikkinä pitäis minusta kieltää (esim. jotkut chinchillat! suurin osa otuksista elää 10-15 vuotta, eivätkä ikinä kiinny omistajaansa ja viettävät koko ikänsä häkissä – mikä järki siinä on?), mutta jos osaa pitää huolta kissastaan tai koirastaan tai vastaavasta, niin en mie näe siinä mitään pahaa. En mie ainakaan voisi elää ilman kissaani, justiinsa tuo sama, että vaikka usko menisi ihmisiin, niin lemmikkiin ei koskaan D:

    Kovemmat rangaistukset ja eläintenpitokielto vaan herkemmin rääkkääjille. Eläintenpitokielto on vaan siitä ihan hyödytön systeemi, ettei sitä käytännössä yksityishenkilöillä vahdita. Jos maatilanpitäjä määrätään menettämään lehmänsä, niin kyllähän siinä varmaan naapurit hoksaa, jos tilalle alkaakin lehmiä ilmestyä, mutta ei poliisitkaan käy vahtimassa yksityishenkilöllä, että onko se ottanut jonkin hamsterin eläintenpitokiellosta huolimatta vai ei.

  9. inkubi Kirjoittaa:

    Näinpä. Ja jos lemmikkien kieltoa perusteltaisiin sillä, ettei sisätiloissa asuminen ole niille luontaista, niin eipä se ole sitä ihmisillekään. Meillekin olisi luonnollisempaa asua metsissä, mutta asutaanko me? Ei. En minäkään tosin ymmärrä tuollaisia lemmikkejä, jotka ovat ihmisillä vain silmänruokana tai munanjatkeena tai selkeästi kärsivät siitä että asuvat ihmisten kanssa, mutta en näe ongelmaa muissa. Ja jos lemmikit oikeasti kiellettäisiin niin siinähän sitten vieraannuttaisiin vain entisestään niistä ja luonnosta.

    Oma koirani ainakin on sen päiväinen lellipentu ja sohvaperuna, että vaikka se pääseekin useita kertoja päivässä juoksentelemaan vapaana metsään, niin ei se sinne halua jäädä. Kun tarpeeks rupee väsyttämään niin se oikein alkaa vetää kotiinpäin. Märällä tai liian kylmällä ilmalla ei haluaisi edes aina lähteä ulos / kovin kauas. Joo, hirveä eläinrääkkääjä minä kun pidän eläintä sisällä. :DD

  10. huoh Kirjoittaa:

    Tajuatteko te yhtään, mitä “pitkällä aikavälillä” tarkoittaa?

  11. inkubi Kirjoittaa:

    Huohpa hyvinkin. Minusta on aivan sama onko aikaväli lyhyt vai pitkä, kun idea on huono.

  12. Nena Kirjoittaa:

    “Mut en silti ymmärrä logiikkaa et miks joku ois kieltämässä kaikki lemmikit koska muutama ei osaa/halua hoitaa omiaan oikein. Eläintenpitokielto ja kunnon rangaistukset rääkkääjille ja laiminlyöjille yms. ja muut pitäkööt omansa.”

    Näin. Aiemmin kommentoitiin myös sekarotuisten nimeen, mutta en yksinomaan lähtisi sillekään linjalle. Puhdasrotuisilla tiedetään suku ja mahdolliset sairaudet, joita sitten karsitaan tietoisesti pois. Sekarotuisista voi sitten löytyä ihan mitä vaan. Mutta jotain rotujen karsintaa saisi tehdä perustellen juuri eläinten terveyden esimerkiksi mopseilla (juu on söpö, mutta turkanen kun ahdistaa se korina!) Ja on niitä hulluja rotuja muissakin elukoissa..

    Teehtän lisää koirapäivityksiä, lapsosesi on niin valloittavan suloinen teikän sarjakuvissa ;)

  13. inkubi Kirjoittaa:

    Juu, hauvapäivitykset on olleet mielen päällä kyllä, mutta on hieman motivaatiovaikeuksia piirtää taasen. D: Toivon että menee pian ohitse.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives