Kasvirakkautta

11.03.2012 - 11:40 / Inu.
7 vastausta - “Kasvirakkautta”

 1. suddendeath Kirjoittaa:

  Oon kateellinen! Itse aina onnistun tapattamaan kaikki kasvit vaikka kuinka kestäviä niide pitäiski olla :’D

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Sama vika. <:3 Yrityksen ja erehdyksen kautta on nämä tämänhetkisetkin saatu pysymään hengissä. Semmoset kasvit jotka vaatii vähänkään enemmän huomiota niin on saman tien kuolleita, kuten myös semmoset jotka sais vaan unohtaa. Edellämainitut oon unohtanu hoitaa tarpeeks usein ja jälkimmäiset oon hoitanu hengiltä. :'D

  Kuolleisuus laski kun vaihdoin kuivuudesta pitävät ja semmoset jotka on helppo kastella hengiltä lasittamattomiin saviruukkuihin, ja semmoset joiden multa ei mielellään sais kuivua muovisiin. Ja aina ku ostan uuden kasvin laitan sen toiseen huoneeseen karanteeniin 2-3 viikoksi niin ei tartuta muihin jos siinä sattuu olemaan jotain tauteja tai ötököitä.

 3. Tepe Kirjoittaa:

  mäkin <3 mun kasvikavereita!

 4. Peppar Kirjoittaa:

  :D Oon just hoitamassa porukoiden kasveja. Onneksi vaan kaksi viikkoa, koska olen aika varma, että unohtaisin kastella niitä. Omat kasvit kun on sitä luokkaa, että kerran kuussa jos muistaa niin hyvä..

 5. inkubi Kirjoittaa:

  Kerran kuussa kasteltavat on jees. x3 Itelläkin on enempi kuivuudesta tykkääviä mutta kastelen silti niukasti kerran viikossa ja lannotetta sekoitettuna veteen niin kasvavatkin joskus. On yks kaktus ollu jo pari vuotta saman kokonen ku oon vissiin kastellu sitä liian vähän. :’D

 6. Kedine Kirjoittaa:

  Nuaah.. Mun vesifiikus kuivui ja kaktus märkäni D:
  Ainut minkä olen saanut pidettyä hengissä on kissa, ja senkin varmaan vain siksi, että se itse pyytää ruokaa :S

  Tykkään sun piirustustyylistä ^_^

 7. Piparkakkutyttö Kirjoittaa:

  Aaaaa… Tämä osui kyllä kohdalle! <3
  Olen ihan samoissa tunnelmissa täällä joka kevät. :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives