Usko-v*tun-matonta. -__-

16.12.2012 - 23:54 / Inu.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit: ,5 vastausta - “Usko-v*tun-matonta. -__-”

 1. Loneq Kirjoittaa:

  Sinänsä musta esiintymispelko on sellanen pois opeteltava juttu ainakin jollakin tasolla. Eihä siitä pääse eroon jos heittää henkilön A sen kummempia lämmittelemättä 939 ihmisen eteen pitämään vaikeeta puhetta ja toistaa tätä 395 kertaa, siinähän se vain pahenee entisestään (itelleni kävi autolla ajamisen kanssa vähän näin “vaativan” apukuskin kanssa, jonka mielestä kaikki piti osata hetinyttänään eikä autoo enää uskalla astua ilma et tulee paska fiilis, kun autokoulussa se viel oli mukavaa), mutta sitäkin voi opetella hiljakseen pieninä annoksina, kuten kaikissa fobioissa. Ensin lämmittelee jonkun kanssa pienelle tutulle yleisölle, joka sitten kasvaa jne. Kyl hämähäkkifobiaakin voidaa kaiketi hoitaa sellaisilla pienillä annoksilla. :D

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Joo ja aiheen pitäis olla sellainen josta tietää ummet ja lammet. Semmoset esitykset on menneet suht kivuttomasti läpi. Paha vain et yleensä aiheista ei ole harmainta hajuakaan ja niihin on päässy tutustumaan vasta äskettäin. :P

 3. Itsme Kirjoittaa:

  Mulla henk. koht. autto esiintymisjännitykseen (huom. ei pelosta voi puhua, mutta aattelin kuitenkin mainita jos vaikka vahingossa ees vähän auttais) oikeestaan ihan kertalaakista se, kun piti pienelle, tutulle ryhmälle esitystä ja tajus vaan yhtäkkiä että täähän on ihan sama asia ku selittäisin jolleki näistä mikä tää juttu on. Nyt vaan kerron vähän useemmalle kerralla ja ne sattuu istumaan hiukan kauempana. Eikä ne odota jotai uskomatonta esitystä tai oo tuomitsemassa kokoajan miten esiinnyn. Enhän mäkään niin tee. Ei ne muutu yhtäkkiä erilaisiks ihmisiks iha vaa koska ne on “yleisön” puolella. Ne on vaa ihan tavallisia tyyppejä, jotka kuuntelee (jos edes kuuntelee), mitä joku toinen höpisee.

  Totesin vaan että ei jumalauta, eihän täs oo mitään syytä jännittää. Puhun tän asian vaa sillai ku selittäisin jolleki kaverille normaalis tilanteessa. Eikä sen jälkeen oo esiintyminen jännittäny edes vähän vaikka muistaa kyllä vieläki, miten yläasteella kädessä olleet muistiinpanot vaan vapisi hikoilevissa käsissä ku piti jotain turhaa kirjaa esitellä koko luokalle.

  Toisaalta ilmeisesti valmistuit jo niin ei välttämättä tuu hirveen montaa esiintymistilaisuutta enää eteen. :)

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Pitääpä koittaa muistaa tuo ensi kerralla, jota ei toivottavasti koskaan tule. Pyrtin kyl pysymään mahdollisuuksien mukaan erossa ko. tilanteista. ^^’ Ja tosiaan esiintyminen on silloin helpompaa jos tietää aiheesta paljon niin ei mene sekaisin jos ei muistakaan mitä joku tukisana tarkalleen tarkoitti tms.

 5. Itsme Kirjoittaa:

  Mun taktiikka noihin unohtamisiin on sivuuttaa kyseinen asia tyyliin \-ja sitten on myös tällänen juttu\ *next slide*. :D

  Jos tuntuu siltä et jostaki piti selittää enemmän, mutta ei enää ehdi ajatella mitä se oli ni ellei se oo jotain tosi ollennaista ni en ees koita miettii tai vilkase jostai muistiinpanoista. Ei sitä kuitenkaa aina tartte esityksessä ihan kaikkea mahdollista tietämäänsä kertoo. Saavat sitte kysellä jälkikäteen aiheesta lisää, jos oikeesti kiinnosti niin paljon ni sit voi koittaa muistella tai luntata jostai.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives