Päivän uutiset

5.01.2013 - 14:40 / Inu.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit:7 vastausta - “Päivän uutiset”

 1. Wolf Kirjoittaa:

  EIIIIIIIIIIIIIII

  No ei, kaikki saa blogata mistä tykkää. Mut emmä tiedä, mä jotenkin koen, että vaikka angstaaminen asioista, joille ei mahda mitään, ei johda juuri mihinkään muuhun kuin pahaan mieleen kaikille, on niiden asioiden tiedostaminen ja huomioiminen vähintä, mitä voi tehdä. Tai siis, vaikken voi vaikka koskaan saada koko maailmaa lopettamaan eläinrääkkäystä, koen velvollisuudekseni tietää siitä rääkkäyksekstä – ihan vain, että joku tietäis ja ajattelis ja vois ehkä joskus jossain keskustelussa kertoa jollekin toiselle ihmiselle ja ehkä vaikuttaa sen valintoihin vaikka siten, ettei se matkustakaan Kiinaan välivuotenaan vaan jonnekin muualle tms. Tieto lisää tuskaa, mutta jonkun se tuska täytyy tuntea, koska muuten sitä ei tunne kukaan ja silloin mennään moraaliviemäristä alas ja lujaa, eikä millään ole enää merkitystä.

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Niin. D: Mutkun tiedostan ne asiat kuitenkin ja se tunne ettet voi tehdä mitään muuta ku valittaa on jotain niin maan sietämätöntä. En vois matkustaa mihinkään pelastamaan tai auttamaan ketään koska ei oo rahaa. Politiikkaan yms. nyt en ainakaan vois mennä kun hermoromahdus tulis jo ekan työpäivän aikana.

  Sit hyvin usein, kun valitat, että ettekö te nää mitä teidän ympärillä tapahtuu ja että mihin tämä homma on menossa, niin tulee paskaryöppy päälle että saatanan hippi, ne on “vain” eläimiä, ne on “vain” puita, yms. En mie elämäntavoistani tai arvoistani mihinkään ole luopumassa mutta on jo pidemmän aikaa tuntunut kyllä siltä että en halua nähdä enkä kuulla uutisia viikkokausiin ja aivan sama vaikka ihmiset tappavat itsensä, toisensa ja planeetan. Siitä vain, jos niin paljon kerta tekee mieli. Mikäpä minä olen estämään.

  Musta on kaiketi hyvää vauhtia tulossa semmoinen ihminen joista en hirveämmin pidä itsekään.

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Toodella tuttu tunne. Itekin ahdistaa just toi oma mitättömyys. Mut mä oon kyl ite sellanen terapiapiirtäjä ja -bloggaaja, että kyllä niistä asioista avautuminen helpottaa.

  Harmi, että poistelit. Tykkään blogeista joissa otetaan rohkeasti kantaa ja keskustellaan. Ite oon ainakin oppinut sellaisten keskustelujen kautta tosi paljon, vaikka välillä onkin rankkaa jos porukka kritisoi/nälvii/on ylipäätään eri mieltä. Ja “vain elämäähän” se on, että välillä vituttaa ja välillä on kivaa.. :)

 4. Peppar Kirjoittaa:

  Tuli vain mieleeni yksi mietelause, hyvin puhutteleva sellainen.

  “When the last tree has been cut down, the last fish caught, the last river poisoned, only then will we realize that one cannot eat money.”

  Ei suinkaan yllättävää, että sanonta on lähtöisin Amerikan alkuperäiskansoilta.

  Älä hylkää kaikkia angstikohtauksia, jotkut sinun piirustukset ja tekstit on kovin osuvia. Joku voi sattumalta sen täältä lukea ja kokea ahaa-elämyksen. :)

 5. inkubi Kirjoittaa:

  Norpatti & Peppar: Ehkäpä mie jonain päivänä alan taas postailla niitä, kun ei enää ole tämmönen “kaikki mielipiteeni ja arvoni ovat vääriä ja olen muutenkin paska ihminen” -vaihe on mennyt ohi.

 6. Nena Kirjoittaa:

  Hyvin ajateltu :) positiivisen piirtäminen/kirjoittaminen tuo itselleenkin positiivisuutta ja aina julkaistessa myös muille!
  btw, teikällä on ihana tekniikka tehdä nuo kuplat. Tätä on todella miellyttävä lukea!

 7. inkubi Kirjoittaa:

  Haha, kiitos! :D Tbh aloin tehdä kuplat koneella koska olin liian laiska kirjoittamaan niitä käsin sekä suomeksi että enkuksi, köhköh. ^^’

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives