10 kymysystä: 3

16.02.2013 - 20:13 / Inu.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit:8 vastausta - “10 kymysystä: 3”

 1. Tepe Kirjoittaa:

  Mua kans ketuttaa kirjois se, että luihusista ei ollut yhtäkään, joka ois pistäny hanttiin ja tullu ‘hyvisten’ puolelle. Paitsi Kalkaros <3

 2. inkubi Kirjoittaa:

  No joo, Kalkaros kyl kompensoi aika hyvin yksinäänkin. <3 Mut ois ollu kiva nähä oppilaitakin. xD

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Ja hei Slughorn (mikä vittu sen nimi suomeks nyt olikaan). Vähän nössö, mut semihyvä jätkä all the same. Mut maikka toki sekin.

 4. Nena Kirjoittaa:

  Bwa ha ha ha! Mainio :D “kieltäydyn yhä uskomasta että koko tupa on täynnä pelkkiä kusipäitä” Aamu lähti hyvin!

  Minä olisin varmaan Puuskapuhissa (vai mikä piru lienikään) kun se on niin mitäänsanomaton tupa. Sopisi meikälle.

 5. inkubi Kirjoittaa:

  Sekä Puuskupuh että Korpinkynsi jäivät liian vähälle huomiolle myös imo. :s Ja Luihuinen leimattiin niinkuin leimattiin. Pöhpah.

 6. Nena Kirjoittaa:

  Oho, tulikin kommmentoitua tupa-asiaa kahteen kertaan kun luin blogin alusta alkaen ja unohdin jotta oli tullu lässytettyä täällä jo aiemmin. Sorry!

  Ja totta muuten, tarina ois vetänyt mielenkiintoiseksi kun Luihuisissa olisi oikeasti ollut muitakin kuin niitä kusipäitä :D

 7. Erisa Kirjoittaa:

  En nyt tiedä mitä kukakin tykkää vanhojen merkintöjen kommentoinnista, mutta tämä siis on vaan niin paras. Ja Rowling ite on sanonu, että “Siis tietenkään kaikki luihuiset ei ole pahoja, se koski vain Malfoyta ja sen parhaita kavereita” jne. No olipa hyvin tuotu esiin tarinassa, voi jumalauta! Horace ei ehkä ollu paha, se oli vaan sellanen turhamainen höppänäukko, mutta se oliki opettaja. Kaikki luihuisen oppilaat kyllä esitettiin tosi yhtenäisenä porukkana, eikä sit viititty tehä yhtään hahmoa joka ei tähän Malfoyn ihailijakerhoon kuulunu. Se on vaan niin väärin.

 8. inkubi Kirjoittaa:

  Mulle on ihan sama kommentoidaanko vanhoja vai uusia. Kommentteja on aina kiva saada. ^^

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives