10 kymysystä: 7

15.03.2013 - 12:46 / Inu.


Kategoria: Sarjakuva.
Tagit:4 vastausta - “10 kymysystä: 7”

 1. Annika Kirjoittaa:

  Oon valitettavasti aikalailla samaa mieltä tämän asian suhteen D: Jostain syystä ihmisiä on tosi hankala saada puhaltamaan yhteen hiileen, kun kyse on ympäristöasioista. \Miksi minun pitäisi vähentää jotain, ei varmasti naapurikaan vähennä! Puhumattakaan muista maista! Ei siis kenenkään kannata!\.

 2. Kuuda Kirjoittaa:

  Olen samaa mieltä kanssasi. Masentavinta on se, että porukka kieltää ilmastonmuutoksen olemassaolon ettei heidän tarvitsisi tehdä mitään.

  “Kyllä MINÄ tiedän paremmin kuin jotkut ASIANTUNTIJAT jotka yrittävät vaan kusettaa MINUA ja viedä RAHANI. Katsokaa nyt ulos ikkunasta, siellä on LUNTA. Ei ilmasto ole lämpenemässä, naapurin Perttikin sanoi niin! MINUN RAHOJANI ei kukaan vie!”

 3. Theis Kirjoittaa:

  Aika sama mielipide. Mutta vaikka nyt kaikki ihmiset saisi tähän talkoisiin, olisimme siinä vaiheessa, että pystyisimme hillitsemään ja jarruttamaan ilmastonmuutosta vain joksikin aikaa. En kyllä usko, että sitä ikinä pystyisi estämään, kun vahingot vaikuttavat olevan sen verran isoja (ainakin tämän kuvan olen saanut artikkeleita lukemalla).
  Mutta olenkin pessimisti tuon asian suhteen, eikä tuo näkökanta siltikään estä minua juuri nyt tekemästä näitä ilmastonmuutosta jarruttavia valintoja.

  Se on huvittavaa, että jos annetaan neuvoja miten voisi olla ympäristöystävällisempi, jotkut rupeaa heti ajattelemaan, että nyt heidän pitää alkaa syömään soijatuotteita tai nussimaan puita koko loppuelämänsä ajan, vaikka heiltä ei vaadita kuin pieniä ja ratkaiseviakin tekoja. Ilmeisesti heistä se ympäristön suojeleminen ei ole tarpeeksi siistiä kuin uusi iPhone uusilla kuorilla, mutta muuten sama kuin viimevuoden malli. B(

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Vaikka ei pysäyttäminen olisikaan mahdollista niin kyllä se hidastaminenkin kannattaisi. Oksettaa miten vähän annetaan arvoa elämälle. Rahaa pitää vaan saada lisää eikä mikään riitä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives