Yli sieltä mistä aita on korkein

30.10.2016 - 0:41 / Inu.
4 vastausta - “Yli sieltä mistä aita on korkein”

 1. RavenWitch Kirjoittaa:

  Kai se on niinkun sanoit, et Oddworld opettaa! :’D Mutta täytyy kyllä sanoo et otsikko on hyvin istuva… Pitikö oikeesti kaikki tehdä vaikeimman kautta, kumma kun et hardilla aloottanu! XD Auts, naamaan sattuu… Kaikki tämä hymyily ei sovi mulle vissiin.. Tämä peli on kyllä aivan liian tuntematon mestariteos D:

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Seuraavaks lähtee hardilla. >:D

 3. Annika Kirjoittaa:

  Alice on ihan mahtava <3_<3 Aloin juuri pelaamaan sitä kolmatta kertaa. Onnittelut läpäisystä, erityisesti kun vedit sen noin tarpeettoman vaikeasti :'DD Ite oon vetäny sen normalilla ensin ja sitten vaikeimmalla vaikeusasteella, mutta vaikeimmalla mulla oli jo käytössä kaikki aseet, koska olin läpäissyt pelin kerran (ei siitä muuten olisi mitään tullut o_o).

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Ommg, joku joka tietää tän! *_* Sul on hyvä maku pelien suhteen. ;) Herrajumala, mä en oo vielä uskaltautunu nightmarella kokeileen. Alotin seuraavaksi easylla koska halusin vaan chillailla ja kuolata maisemia, mitä ei ehtiny normilla tehdä. :’D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives