Valaistuminen vaiko aivojen sulaminen? Ehkä molempia…

14.12.2016 - 19:47 / Inu.


sulaminensulaminen2sulaminen3Nähdään ensi vuonna! Koittakaahan väki nauttia joulusta tai mitä ikinä juhlittekaan, vaikka kaikki meneekin päin helvettiä. <3

Kategoria: Sarjakuva.
Tagit: ,8 vastausta - “Valaistuminen vaiko aivojen sulaminen? Ehkä molempia…”

 1. RavenWitch Kirjoittaa:

  Varmasti puhuttelevin sarjis sulta tähän mennes, ja tottahan toi kaikki on! Voi niin samaistua. Maailma on hukkumas paskaan. Ei paljo viitti enää edes avata uutissivuja, kun joka tuutista lykkää vaan silmät ja korvat täyteen uutisia siitä kuinka kansaa kustaan silmään. Ja ihmiset niinkun lampaat äänestää aina vaan samat kusipäät johtoon, tapahtu mitä tahansa. Millään muulla ei oo väliä kun rahalla ja sotakalustolla. Kunhan eliitillä on taskut pullollaan rahaa ja sotakoneita millä mällätä. -_-

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Mikäli tää sisällissodaksi asti etenee, niin ei kyllä tartte kahteen kertaan miettiä kummalla puolella on. Oon niin täynnä, niin täynnä oikeesti… -_-

 3. Leviathan Kirjoittaa:

  Vahvaa tekstiä, ja vahvoja kuvia mennesyydestä.
  Mutta en ole ihan samaa mieltä tuosta elämäsi hukkkaan menemisestä. Tarvittiin 30 vuotta että ymmärsit lopulta elämäsi tarkoituksen. Joten ehkä ei ihan hukkaan mennyt aikasi, uskallan väittää.:)

  Ja tuo elämäsi tarkoitus…kuinka samoin ajattelen itsekkin. Olen ehdottomasti samaa mieltä, kyllä!!

  Gaia, äitimme maa tarvitsee meitä.

  Leviathan.

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Leviathan: Jee, minun kansaani. Let me love you. \:D/

  Sitten kun vielä pystyis lähtä tekemään asioille jotain. Ei riitä aivot politiikkaan tai edes johtamaan jotain satapäistä laumaa mielenosoitukseen, kun jo yksinäinen vastaantulijakin ahistaa siinä määrin et kääntyy mieluummin pois. o_-; Pitää tyytyä rääkymään törkeyksiä täältä likakaivon pohjalta.

 5. Star-Crossed Kirjoittaa:

  Kiitos tästä sarjiksesta. Eksyin blogiisi sattumalta ehkä noin kuukausi sitten ja sen jälkeen olen jokusen kerran palannut katsomaan juuri tätä sarjista. En osaa määritellä miksi, mutta se tuntuu jotenkin lohdulliselta. Minulla on samanlaisia epäonnistumisen ja epätoivon kokemuksia, päättäjien touhut ja Suomen nykyinen meininki ahdistavat.

  Työttömänä erityisesti työttömiin kohdistuva kyykytys ja syyllistäminen kuvottavat. Sitä voi yrittää kaikkensa saadakseen työtä, mutta vain ja ainoastaan siinä onnistumisella on merkitystä. PersKeKo kyllä töräyttelee erilaisia “kannustimia” työttömien loisijoiden aktivoinniksi, koska työttömyyshän johtuu laiskuudesta, ei (palkka)työpaikkojen puutteesta. Kauhulla odotan, että kaavailtu osallistumistulo toteutuukin.

  Ja kun porukkaa ei ilmeisesti saada vaihtoon kuin vasta seuraavissa vaaleissa, joihin on vielä 2 paskantäytteistä vuotta, on tällaista pasifistista vihervasuriakin alkanut nyppiä siinä määrin, että status quon horjuttaminen alkaa vaikuttaa ainoalta vaihtoehdolta.

  Että kiitos!

 6. inkubi Kirjoittaa:

  Kiitos itsellesi että luit. x3 Sarjis on täyttänyt tehtävänsä jos siitä on tullut yhdellekin ihmistoverille parempi mieli. :3

 7. Tinyanka Kirjoittaa:

  Hemmetin ajankohtainen kuvaus etenkin tän uuden aktiivimallin kyykkyhyppelyn myötä.. Entäs jos me kaikki työttömät haettaisiin palkattomaan työkokeiluun kansanedustajiksi? Miksi valtio tuhlaisi rahaa kansanedustajien palkkoihin, kun porukkaa tulisi pilvin pimein tekemään duunit ilmatteeks..?

  Kiitos sarjakuvastasi, voimaa ja rakkautta <3

 8. Inu Kirjoittaa:

  Sanoppa elä muuta. -_-; Pelottaa mihin tämä homma on menossa.

  Sitä samaa sinne! :3 <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives