Kuka?

10.03.2009 - 11:19 / Inu.


id

Morso vaan sullekin!

Tämä on blogi masennuksesta, ahdistuksesta, paniikista, PTSD:stä, kroonisesta väsymyksestä, unettomuudesta, introverttiudesta, erityisherkkyydestä, misantropiasta sekä kuulumisesta yhteiskunnan pohjasakkaan eli pitkäaikaistyöttömyydestä.

Olen yksi niistä, jotka erään ministerin sanoin voisi “heittää yli laidan jos vene alkaa vuotaa.” Lisäksi lienen puolijumala, koska olen kuulema olemassaolollani ja synninharjoittamisellani aiheuttanut tulivuorenpurkauksia, maanjäristyksiä ja hurrikaaneja. Ilmeisesti supervoimani ovat kuitenkin melkoisen valikoivia, sillä jos minä saisin päättää, meillä olisi täällä maailmanrauha ja kaikista pidettäisiin huolta. Turvapaikanhakijoiden vaellus Suomeen on niinikään minun syytäni – ja tietysti myös lama. Maailmanloppukin tulee aikanaan olemaan minun aikaansaannostani.

Olen laiska, epäonnistumaan luotu lusmu, joka ei vain yritä tarpeeksi. Muiden ihmisten, systeemin tai olosuhteiden syyttelyn sekä koottujen tekosyiden sepittämisen sijaan minun pitäisi katsoa peiliin ja ottaa itseäni niskasta kiinni. Olen itsekäs, hemmoteltu ja asenneongelmainen, koska koen “osallistavan sosiaaliturvan” vieläkin nöyryyttävämpänä kohtalona kuin työttömyyden.

Olen pitkälti menettänyt uskoni ihmiskuntaan. Yllätyn aina tavatessani toiset huomioivia ja välittäviä ihmisiä. Koska Norsunluutornin herrat suuressa viisaudessaan päättävät asioistani eikä itselläni ole enää mitään sananvaltaa elämääni koskien, olen päätynyt vetäytymään kokonaan fantasiamaailmoihin: videopeleihin, kirjoihin, piirtämiseen ja kirjoittamiseen. Musta huumori on yksi harvoista jäljellä olevista asioista, jotka pitävät minut elossa.

Vaikka minusta ei kamalasti muuta hyötyä kenellekään olekaan, niin toivottavasti edes joku teistä saa näistä sarkasmin ja satunnaisen angstin värittämistä tositapahtumiin perustuvista tarinoista edes muutamat naurut. Tämä koko planeetta ja varsinkin minun elämäni ovat yksiä surkuhupaisia vitsejä.

P.S. Klikkaa tätä, heh heh heh~22 vastausta - “Kuka?”

 1. etoile Kirjoittaa:

  ah, ihana blogi *_*
  paljon samoja ajatuksia..

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Jee, kiva et tykkäät~ x3

 3. Jööti Kirjoittaa:

  Kiva blogi
  Piirrostyyli on kivaa seurattavaa

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Kiitoksia! ^.^

 5. lossielle Kirjoittaa:

  Kivasti vaihtelee tyyli sulla tässä näinki lyhyen ajan sisään, silti kivaa seurattavaa. :3 Itse pistin oman blogsuni kokonaan uusiksi parin vuoden päivittämättömyyden jälkeen (ja toivottavasti parantuneen kuvalaadun takia…) Eli ilmoittelen tässä vain että seuraan sua kun oon tämmönen vanhojen tuttujen stalkkeri. ^^

 6. inkubi Kirjoittaa:

  Huomasin et blogin pitäminen alkoi maistua puulta jos yritti pitäytyä jatkuvasti täsmälleen samannäköisissä merkinnöissä. Siispä vaihtelua sen mukaan miltä milloinkin tuntuu. =P

 7. Gibsy Kirjoittaa:

  Tää blogi on tosi mahtava, ihanan näköne, ja osaat piirtää hyvin :) Miten/millä ohjelmalla piirrät nää? ^^ (ittekkin haluisin oppii piirtää koneella…)

 8. inkubi Kirjoittaa:

  Kiitosta. =)

  Piirrän käsin ja väritän Photoshop CS3:lla. Tosin piirtopöytäänkin oon alkanu tykästymään mut tämmösissä yksinkertasissa celshadingeissa eroa hiireen ei edes huomaa imo. :0

 9. Gibsy Kirjoittaa:

  Ittekki tekis mieli hankkii piirtopöytä :’D
  Kuika paljo tää Photoshop maksaa? Ku siit kuulee nii monta eri versioo ettei oikee tiiä mitä uskois?

 10. inkubi Kirjoittaa:

  Empäs osaa sanoa. :/ Melko tähtitieteellisiä hintoja tuol ainakin pyörii noissa uusimmissa versioissa mitä ite nopeesti Googlasin. Vanhemmat varmaan halvempia. Omani sain aikoinani kaverilta. x)

 11. leviathan Kirjoittaa:

  Toi otsikon koira on kun kakunpala.
  Kakkukoira, suklaakakkukoira, murukakkukoira, suklaahippukakkukoira, hedelmäkakkukoira, voileipäkakkukoira….hehehee.

  Joka kerta hymyilyttää kun blogiasi vilkaisen.
  Kakkukoirallasi on niin “höynä” ilme ettei voi mörrinä itse olla mokoman nähtyään. :D

 12. inkubi Kirjoittaa:

  Haha. :D Toi on sen perusilme. Meikä joutuu kattelemaan sitä koko ajan.

  Jos et vielä ole nähnyt niin tämä kuuluu yleissivistykseen. ;) http://www.youtube.com/watch?v=QH2-TGUlwu4

 13. leviathan Kirjoittaa:

  nyanyanyanyan..kiitos,olen sivistynyt….nyanyanyanyanyanyan…en saa tästä tarpeekseni…nyanyanyanyanyanyanyan…onneksi löysin 100 tuntia pitkän “Nyan cat” videon….nyanyanyanyanyanyanyanyan…..öhhöhhöh 8P 8P

  Mikäs höynäilmettä on kattellessa. Mulle kelpais kyllä. :)

 14. Newbie Kirjoittaa:

  Oon huomannu et tykkäät amnesiast ja sen mie vaan sanon et PewDiePie tekee mahtavia Amnesia-videoit jois saa pelkää ja nauraa xD Suosittelen ;D *BROFIST*

 15. inkubi Kirjoittaa:

  Mie en yhtään tykkää PewDiePiestä. =.=; Sorry.

 16. leviathan Kirjoittaa:

  Olen kai hullu,mutta…..ihan niinkun tossa otsikossa health, mana ja sanity palkit olisivat joteskin erimittaiset kuin ennen….Vai onko???

  Leviathan

 17. inkubi Kirjoittaa:

  Ehei, ihan samanlaiset ne on kuin ennenkin. ;D

 18. Platypu5 Kirjoittaa:

  Jäätävää luettaavaa ja hieno tyyli =) jututkin käy yksiin nuoremman(ja ehkä vieläkin) itseni kanssa ;) loisto matskuu!!

 19. inkubi Kirjoittaa:

  Oooooh kiitoskiitos! ^_^ <3 *kumartelee*

 20. Harri Kirjoittaa:

  Älä suotta menetä uskoasi ihmiskuntaan!… Enkä suoraan sanoakseni oikein usko että menetätkään, koska olen ihan varma että tiedät kaikkien maailman ihmisten olevan ihan oikeita ihmisiä… ja oletan sinun ilman muuta myös tietävän, että evoluution myötä kehkeytynyttä lajia tässä kaikki yhdessä edustamme… Siinä mielessä et oikein saattaisi uskoasi ihmiskuntaan perustavassa mielessä menettääkään. – Mielestäni uskonsa ihmiskuntaan ovat menettäneet ne, jotka eivät halua näitä yhteisiä biologisia juuria ja tätä laajempaa yhteisyyttä elämään myöntää tai tunnustaa. – Minun mielestäni uskonsa ihmiskuntaan ovat menettäneet ne, jotka vetävät piikkilankaa ja rakentelevat muureja ihmisten välille. Mutta eivät he semmoiset ihmiskunnan ominaisuuksia määrittele! He ovat vain ihan liian äänekästä vähemmistöä, eikä heidän takiaan pidä toivoa menettää! – Anteeksi tämä pöllömäinen saarna.

 21. EKV Kirjoittaa:

  Katselin blogin läpi yhdeltä istumalta. I want moar! :-D

 22. Inu Kirjoittaa:

  You shall get moar! 83

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Tags

Mie muualla

Seuraan

Archives